Naprapati

Naprapati används för att behandla ömmande eller stela leder och muskler. Man kan få naprapat behandling om man till exempel har ont i ryggen eller känner sig stel och har ont i nacken eller axlarna.

Vi på Contactvis i Örebro hjälper dig också med behandling och rehabilitering av idrottsskador. Naprapater använder ofta olika slags metoder och tekniker för att få muskler och leder att fungera som vanligt igen. Man får också hjälp med att hitta orsakerna till smärtan och besvären, som till exempel stress eller en felaktig arbetsställning

Här kan du läsa mer om naprapati: http://naprapater.se

Naprapat i Örebro

Urban har drivit egen naprapatklinik i Örebro sedan 1990. Innan man behandlas diskuterar man alltid igenom sina besvär och eventuella sjukdomar eller skador med naprapaten. Om en behandling sedan är lämplig eller inte bedöms av naprapaten.

Vad kostar naprapati?

Ett behandlingstillfälle tar mellan 45-60 minuter och kostar för närvarande 960kr (juni 2021). Det vanligaste är att man behöver mellan två och fyra besök. Det är viktigt att man blir behandlad av en naprapat som är legitimerad.

Vi hjälper er!

Urban Juneholm - Leg. Naprapat
Telefon: +46 (0) 705 449 209
E-post: urban@contactvis.se