Om oss

Contactvis AB består av oss Urban, Legitimerad Naprapat, och Petra Legitimerad Psykoterapeut. Petra arbetar med känslofokuserad psykodynamisk terapi, Emotionellt Fokuserad Parterapi och traumaterapi (Lifespan Integration och Somatic Experiencing).

Namnet Contactvis speglar vår syn på hälsa och utveckling.

All utveckling sker i relation med omgivningen. Ingenting kan leva isolerat. Vi är alltid i kontakt med något inom oss eller utanför oss men vi är kanske inte så medvetna om det. Hälsa och balans uppnår vi genom att öka medvetenhet om oss själva, våra behov, om kroppen, känslor och förnimmelser och upplevelser i relation till vår omgivning och andra människor – det är då vi kan påverka och göra nya val.

Petra arbetar med psykoterapi, parterapi och handledning i egen privatpraktik samt som underkonsult till företagshälsovården Regionhälsan Örebro Län. Hon har många personer som kommer privat både enskilt och som par till mottagningen i Krämarhuset i Örebro och Kvarteret Bryggeriet i Nora.

Urban arbetar som Leg. Naprapat och Lic. Personlig Tränare i Konditionsidrotter med personal på Nora kommun, Danfo, Nora Bostäder, idrottsklubbar samt många privatpersoner som vill ha hjälp med naprapati, idrottsskador, tester, akupunktur och träningsrådgivning. Urban har sin verksamhet i Kvarteret Bryggeriet i Nora. Där sker all behandling samt test- och träningsrådgivning.